Afschermpalen

Kunststof aanrijdbeveiliging van STOMMPY®: Intelligent eenvoudig!

Telefoon: 0344 - 578505 | productselector

×

Waarschuwing

Joomla\CMS\Cache\Storage\FileStorage::_deleteFolder JFolder: :verwijderen: Kan de map niet verwijderen. Pad: /data/sites/web/stommpynl/subsites/stommpy.nl/cache/page

Afschermpalen

Lees meer...Afschermpalen zijn de ideale oplossing voor de bescherming van deuropeningen, uitstekende hoeken, appratuur en machines tegen aanrijding door verschillende bedrijfsmiddelen. Onze afschermpalen zijn uitstekend belast tegen aanrijding door een extreem hoge energieabsorbtie en de unieke gepatenteerde manier van verankeren in de ondergrond. Al onze producten zijn geschikt voor reiniging met hogedruk en temperatuur en behouden hun herkenbare en opvallende kleur. 

Lees meer...

Onze kunststof afschermpalen zijn bestand tegen hoge krachten wanneer deze worden aangereden door bedrijfsmiddelen als heftrucks en elektrische palletwagens. Model D118 heeft een standaard diameter van 118 mm. en wordt geleverd met een hoogte van 356 mm. Voor palen met een andere hoogte verwijzen wij u graag naar ons model D140.

Lees meer...

Onze kunststof afschermpalen zijn bestand tegen hoge krachten wanneer deze worden aangereden door bedrijfsmiddelen als heftrucks en elektrische palletwagens. Model D140 heeft een standaard diameter van 140 mm. en wordt geleverd met een hoogte van 440 mm., 770 mm., of 1100 mm. Door de modulaire opbouw is het mogelijk om deze afschermpalen nog hoger uit te voeren.

Lees meer...

Onze signaleringspalen verhogen de zichtbaarheid van belangrijke of kritieke locaties en zijn gelijktijdig bestand tegen aanrijdingen. Signaleringspaal D-120 heeft een diameter van 120 mm. en is leverbaar in verschillende hoogten.

Lees meer...

Onze signaleringspalen verhogen de zichtbaarheid van belangrijke of kritieke locaties en zijn gelijktijdig bestand tegen aanrijdingen. Signaleringspaal D-70 heeft een diameter van 70 mm. en is leverbaar in verschillende hoogten.

fixa block logo

FIXA Block System®: Innovatief verankeringssysteem bestendig tegen extreme trekkrachten.

lees meer

tecklene logo

De ideale grondstof om kunststof aanrijdbeveiliging mee te produceren.

lees meer

Toepassingen

Onze producten worden toegepast in bedrijfspanden, distributiecentra, ziekenhuizen, parkeergarages, koelcellen, vriescellen en dragen bij aan de veiligheid van de werknemer. 

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.