Afschermpaal D118

Kunststof aanrijdbeveiliging van STOMMPY®: Intelligent eenvoudig!

Telefoon: 0344 - 578505 | productselector

×

Waarschuwing

Joomla\CMS\Cache\Storage\FileStorage::_deleteFolder JFolder: :verwijderen: Kan de map niet verwijderen. Pad: /data/sites/web/stommpynl/subsites/stommpy.nl/cache/page
afschermpaal-d118.jpg

Onze kunststof afschermpalen zijn bestand tegen hoge krachten wanneer deze worden aangereden door bedrijfsmiddelen als heftrucks en elektrische palletwagens. Model D118 heeft een standaard diameter van 118 mm. en wordt geleverd met een hoogte van 356 mm. Voor palen met een andere hoogte verwijzen wij u graag naar ons model D140.

Door de unieke combinatie van het product en de methode van verankeren in de ondergrond is langdurig onderhoudsvrij gebruik gegarandeerd. Sterker, op onze producten geven wij een garantie van 5 jaar op breuk van zowel het product als het uitblijven van schade aan uw betonvloer. Mits conform onze voorschriften gemonteerd. 

 

fixa block logo

FIXA Block System®: Innovatief verankeringssysteem bestendig tegen extreme trekkrachten.

lees meer

tecklene logo

De ideale grondstof om kunststof aanrijdbeveiliging mee te produceren.

lees meer

Toepassingen

Onze producten worden toegepast in bedrijfspanden, distributiecentra, ziekenhuizen, parkeergarages, koelcellen, vriescellen en dragen bij aan de veiligheid van de werknemer. 

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.