Afschermpaal D140

Kunststof aanrijdbeveiliging van STOMMPY®: Intelligent eenvoudig!

Telefoon: 0344 - 578505 | productselector

×

Waarschuwing

Joomla\CMS\Cache\Storage\FileStorage::_deleteFolder JFolder: :verwijderen: Kan de map niet verwijderen. Pad: /data/sites/web/stommpynl/subsites/stommpy.nl/cache/page
afschermpaal-D-140-440.jpg

Onze kunststof afschermpalen zijn bestand tegen hoge krachten wanneer deze worden aangereden door bedrijfsmiddelen als heftrucks en elektrische palletwagens. Model D140 heeft een standaard diameter van 140 mm. en wordt geleverd met een hoogte van 440 mm., 770 mm., of 1100 mm. Door de modulaire opbouw is het mogelijk om deze afschermpalen nog hoger uit te voeren.

Bijzonder is dat ongeacht de verlenging (het aantal modules) de kracht welke deze afschermpaal kan opnemen niet kleiner wordt. Door de unieke combinatie van het product en de methode van verankeren in de ondergrond is langdurig onderhoudsvrij gebruik gegarandeerd. 

 

 

fixa block logo

FIXA Block System®: Innovatief verankeringssysteem bestendig tegen extreme trekkrachten.

lees meer

tecklene logo

De ideale grondstof om kunststof aanrijdbeveiliging mee te produceren.

lees meer

Toepassingen

Onze producten worden toegepast in bedrijfspanden, distributiecentra, ziekenhuizen, parkeergarages, koelcellen, vriescellen en dragen bij aan de veiligheid van de werknemer. 

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.