Stellingbeschermers

Kunststof aanrijdbeveiliging van STOMMPY®: Intelligent eenvoudig!

Telefoon: 0344 - 578505 | productselector

×

Waarschuwing

Joomla\CMS\Cache\Storage\FileStorage::_deleteFolder JFolder: :verwijderen: Kan de map niet verwijderen. Pad: /data/sites/web/stommpynl/subsites/stommpy.nl/cache/page

Stellingbeschermers

Lees meer...

Onze kunststof vangrail is ook uitstekend inzetbaar om uw stellingen te beschermen tegen aanrijding. Deze zogenaamde stellingbeschermers kunt u eventueel toepassen in combinatie met onze afschermpalen. Voor ieder type magazijnstelling hebben wij een geschikte oplossing en voorkomt u niet alleen aanrijdingen maar verhoogd u de veiligheid in uw warehouse.

Lees meer...

Lichte en economische voordelige bescherming van magazijnstellingen met behulp van onze UpRight beschermer. Eenvoudig te installeren en te verwijderen indien noodzakelijk. De bijzondere structuur maakt het mogelijk om de botsenergie te absorberen door het vervormen van het product waardoor de schade aan de stellingstaanders voorkomen of beperkt wordt. Uiteraard is ook dit STOMMPY® product uitgevoerd in onze herkenbare gele signaalkleur.

fixa block logo

FIXA Block System®: Innovatief verankeringssysteem bestendig tegen extreme trekkrachten.

lees meer

tecklene logo

De ideale grondstof om kunststof aanrijdbeveiliging mee te produceren.

lees meer

Toepassingen

Onze producten worden toegepast in bedrijfspanden, distributiecentra, ziekenhuizen, parkeergarages, koelcellen, vriescellen en dragen bij aan de veiligheid van de werknemer. 

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.