Vangrail

Kunststof aanrijdbeveiliging van STOMMPY®: Intelligent eenvoudig!

Telefoon: 0344 - 578505 | productselector

×

Waarschuwing

Joomla\CMS\Cache\Storage\FileStorage::_deleteFolder JFolder: :verwijderen: Kan de map niet verwijderen. Pad: /data/sites/web/stommpynl/subsites/stommpy.nl/cache/page

Vangrail

Lees meer...Vangrail is het meest toegepaste product als aanrijdbeveiliging tegen heftrucks, elektrische palletwagens en andere bedrijfsmiddelen. Onze kunststof vangrails beschikken over de unieke eigenschappen en zijn een investering voor de lange termijn. Voor iedere situatie hebben wij het juiste type vangrail beschikbaar. Uiteraard zijn ook deze producten voorzien van ons label 'shockproof' waardoor wij u kunnen garanderen dat er geen schade's aan objecten, machines en uw bedrijfspand ontstaan. 

Wij onderscheiden een drietal basis varianten in onze vangrail. De enkele, dubbele en triple uitvoering. Binnen iedere variant bestaan verschillende modellen met hun eigen specifieke toepassing.

Lees meer...

De enkel uitgevoerde vangrail is een uitstekende oplossing om wanden, machines en installaties te beschermen tegen aanrijding door heftrucks. Onze producten zijn meer dan uitstekend bestand tegen aanrijding en absorberen de energie welke vrijkomt bij een aanrijding. 

De hoge opname van energie van ons basisproduct Tecklene® biedt de mogelijkheid om deze vangrail relatief dicht op de wand te plaatsen zonder dat bij een aanrijding schade aan de wand wordt veroorzaakt. Afhankelijk van de toepassing adviseren wij u een lichte of zwaardere variant.

Lees meer...

De dubbel uitgevoerde vangrail biedt extra bescherming tegen aanrijding door heftrucks ten opzichte van de enkele vangrail. Onze producten zijn meer dan uitstekend bestand tegen aanrijding en absorberen de energie welke vrijkomt bij een aanrijding. Door de unieke combinatie van onze vangrail in combinatie met het gepatenteerde verankeringssysteem is het mogelijk om deze aanrijdbeveiliging uit te voeren in een relatief kleine diameter. Op deze wijze wordt de ruimte welke in beslag genomen wordt door onze kunststof vangrail tot een minimum beperkt. 

Lees meer...

De triple uitgevoerde vangrail is eigenlijk een combinatie van een enkele vangrail met een hekwerk en kan worden toegepast als aanrijdbeveiliging om bijvoorbeeld een kritieke installatie te beschermen. 

fixa block logo

FIXA Block System®: Innovatief verankeringssysteem bestendig tegen extreme trekkrachten.

lees meer

tecklene logo

De ideale grondstof om kunststof aanrijdbeveiliging mee te produceren.

lees meer

Toepassingen

Onze producten worden toegepast in bedrijfspanden, distributiecentra, ziekenhuizen, parkeergarages, koelcellen, vriescellen en dragen bij aan de veiligheid van de werknemer. 

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.