Vangrail dubbel

Kunststof aanrijdbeveiliging van STOMMPY®: Intelligent eenvoudig!

Telefoon: 0344 - 578505 | productselector

×

Waarschuwing

Joomla\CMS\Cache\Storage\FileStorage::_deleteFolder JFolder: :verwijderen: Kan de map niet verwijderen. Pad: /data/sites/web/stommpynl/subsites/stommpy.nl/cache/page
vangrail-dubbel-kunststof-aanrijdbeveiliging.jpg

De dubbel uitgevoerde vangrail biedt extra bescherming tegen aanrijding door heftrucks ten opzichte van de enkele vangrail. Onze producten zijn meer dan uitstekend bestand tegen aanrijding en absorberen de energie welke vrijkomt bij een aanrijding. Door de unieke combinatie van onze vangrail in combinatie met het gepatenteerde verankeringssysteem is het mogelijk om deze aanrijdbeveiliging uit te voeren in een relatief kleine diameter. Op deze wijze wordt de ruimte welke in beslag genomen wordt door onze kunststof vangrail tot een minimum beperkt. 

 

Verschillende uitvoeringen

De dubbele kunststof vangrail is leverbaar in verschillende sterkteklasses, diameters en hoogten welke afhankelijk van de gebruikte bedrijfsmiddelen kunnen worden toegepast. Bovendien zijn er combinaties mogelijk met een handleuning waardoor voetgangers binnen het bedrijfspand kunnen worden afgeschermd van de transportmiddelen.

Voordelen

  • Geen zichtbare verankering, onze producten worden van binnenuit op de ondergrond gemonteerd.
  • Hoge energieabsorberende eigenschappen van onze 'shockproof' producten.
  • Volledig massief product
  • Neemt een minimum aan ruimte in beslag
  • Signalerende kleur
  • 5 jaar garantie!
  • HACCP gecertificeerd

Fotogallerij

Onderstaande foto's geven u een idee van de mogelijkheden van onze dubbele kunststof vangrail. Wilt u meer weten of een advies op maat? Neem dan contact met ons op.

fixa block logo

FIXA Block System®: Innovatief verankeringssysteem bestendig tegen extreme trekkrachten.

lees meer

tecklene logo

De ideale grondstof om kunststof aanrijdbeveiliging mee te produceren.

lees meer

Toepassingen

Onze producten worden toegepast in bedrijfspanden, distributiecentra, ziekenhuizen, parkeergarages, koelcellen, vriescellen en dragen bij aan de veiligheid van de werknemer. 

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.