Vangrail enkel

Kunststof aanrijdbeveiliging van STOMMPY®: Intelligent eenvoudig!

Telefoon: 0344 - 578505 | productselector

×

Waarschuwing

Joomla\CMS\Cache\Storage\FileStorage::_deleteFolder JFolder: :verwijderen: Kan de map niet verwijderen. Pad: /data/sites/web/stommpynl/subsites/stommpy.nl/cache/page
vangrail-D-120.jpg

De enkel uitgevoerde vangrail is een uitstekende oplossing om wanden, machines en installaties te beschermen tegen aanrijding door heftrucks. Onze producten zijn meer dan uitstekend bestand tegen aanrijding en absorberen de energie welke vrijkomt bij een aanrijding. 

De hoge opname van energie van ons basisproduct Tecklene® biedt de mogelijkheid om deze vangrail relatief dicht op de wand te plaatsen zonder dat bij een aanrijding schade aan de wand wordt veroorzaakt. Afhankelijk van de toepassing adviseren wij u een lichte of zwaardere variant.

Door de unieke combinatie van onze vangrail in combinatie met het gepatenteerde verankeringssysteem is het mogelijk om deze aanrijdbeveiliging uit te voeren in een relatief kleine diameter. Op deze wijze wordt de ruimte welke in beslag genomen wordt door onze kunststof vangrail tot een minimum beperkt. 

Verschillende uitvoeringen

De kunststof vangrail is leverbaar in verschillende sterkteklasses, diameters en hoogten welke afhankelijk van de gebruikte bedrijfsmiddelen kunnen worden toegepast.

Voordelen

  • Geen zichtbare verankering, onze producten worden van binnenuit op de ondergrond gemonteerd.
  • Hoge energieabsorberende eigenschappen van onze 'shockproof' producten.
  • Volledig massief product
  • Neemt een minimum aan ruimte in beslag
  • Signalerende kleur
  • 5 jaar garantie!
  • HACCP gecertificeerd

Wij onderscheiden ons!

Met onze producten onderscheiden wij ons op verschillende manieren. Onze producten zijn getest en gecertificeerd voor toepassing in de voedingsindustrie en voldoen aan de HACCP richtlijnen. Omdat wij zeker zijn van de kwaliteit en duurzaamheid van al onze 'shockproof' producten geven wij u bovendien een garantie van 5 jaar. 

Fotogallerij

Onderstaande foto's geven u een idee van de mogelijkheden van onze kunststof vangrail. Wilt u meer weten of een advies op maat? Neem dan contact met ons op.

fixa block logo

FIXA Block System®: Innovatief verankeringssysteem bestendig tegen extreme trekkrachten.

lees meer

tecklene logo

De ideale grondstof om kunststof aanrijdbeveiliging mee te produceren.

lees meer

Toepassingen

Onze producten worden toegepast in bedrijfspanden, distributiecentra, ziekenhuizen, parkeergarages, koelcellen, vriescellen en dragen bij aan de veiligheid van de werknemer. 

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.