Voetgangers afscheiding

Kunststof aanrijdbeveiliging van STOMMPY®: Intelligent eenvoudig!

Telefoon: 0344 - 578505 | productselector

×

Waarschuwing

Joomla\CMS\Cache\Storage\FileStorage::_deleteFolder JFolder: :verwijderen: Kan de map niet verwijderen. Pad: /data/sites/web/stommpynl/subsites/stommpy.nl/cache/page
afscheiding-voetgangers-heftrucks-of-werkplek.jpg

Het scheiden van voetgangers en transportmiddelen draagt bij aan een hogere veiligheid binnen uw bedrijfspand. STOMMPY® heeft een vangrail gecombineerd met één of twee leuningen zodat wij u een adequate en bijzonder veilige oplossing kunnen bieden. Het afscheiden van werkplekken bij een terminal is mogelijk waarbij ook de toegankelijkheid conformtabel is. Door het toepassen van onze klapdeuren in de opstelling blijft de werkplek goed bereikbaar en wordt het per ongeluk betreden van de rijbaan uitgesloten.

 

Verschillende uitvoeringen

Deze voetgangersafscheiding in combinatie met een vangrail als aanrijdbeveiliging is leverbaar in verschillende sterkteklasses, diameters en hoogten welke afhankelijk van de gebruikte bedrijfsmiddelen en behoeften van de klant kunnen worden toegepast.

Fotogallerij

Onderstaande foto's geven u een idee van de mogelijkheden van onze kunststof vangrail. Wilt u meer weten of een advies op maat? Neem dan contact met ons op.

fixa block logo

FIXA Block System®: Innovatief verankeringssysteem bestendig tegen extreme trekkrachten.

lees meer

tecklene logo

De ideale grondstof om kunststof aanrijdbeveiliging mee te produceren.

lees meer

Toepassingen

Onze producten worden toegepast in bedrijfspanden, distributiecentra, ziekenhuizen, parkeergarages, koelcellen, vriescellen en dragen bij aan de veiligheid van de werknemer. 

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.