Wandbescherming

Kunststof aanrijdbeveiliging van STOMMPY®: Intelligent eenvoudig!

Telefoon: 0344 - 578505 | productselector

×

Waarschuwing

Joomla\CMS\Cache\Storage\FileStorage::_deleteFolder JFolder: :verwijderen: Kan de map niet verwijderen. Pad: /data/sites/web/stommpynl/subsites/stommpy.nl/cache/page
stootplint.jpg

Onze stootplinten zijn uitermate geschikt om wanden te beschermen op locaties waar gebruik wordt gemaakt van bijvoorbeeld winkelwagens en rolcontainers. Deze producten worden veelal toegepast in ziekenhuizen, verzorgingshuizen, centrale keukens maar ook in de voedselindustrie en binnen cleanrooms. 

De stootplinten kunnen op nagenoeg iedere soort wand worden gemonteerd. Denkt u hierbij aan sandwich panelen, stenen muren en pleisterwerk. De stootplinten worden verlijmd en geschroefd en voldoen aan de HACCP normen. In combinatie met de standaard hoek- en eindstukken is een stootbeveiliging op maat te realiseren voor iedere ruimte. De stootranden zijn bovendien leverbaar in verschillende hoogten (van 170 mm. tot en met 1500 mm.) en kleuren. 

 

fixa block logo

FIXA Block System®: Innovatief verankeringssysteem bestendig tegen extreme trekkrachten.

lees meer

tecklene logo

De ideale grondstof om kunststof aanrijdbeveiliging mee te produceren.

lees meer

Toepassingen

Onze producten worden toegepast in bedrijfspanden, distributiecentra, ziekenhuizen, parkeergarages, koelcellen, vriescellen en dragen bij aan de veiligheid van de werknemer. 

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.