Wandrenovatie

Kunststof aanrijdbeveiliging van STOMMPY®: Intelligent eenvoudig!

Telefoon: 0344 - 578505 | productselector

×

Waarschuwing

Joomla\CMS\Cache\Storage\FileStorage::_deleteFolder JFolder: :verwijderen: Kan de map niet verwijderen. Pad: /data/sites/web/stommpynl/subsites/stommpy.nl/cache/page
wandrenovatie-panelen-herstellen-wandschade.jpg

Soms wordt de keuze voor het plaatsen van aanrijdbeveiliging te laat gemaakt en is er al schade ontstaan aan de wanden van bijvoorbeeld een koelcel. Met onze wand renovatie panelen bieden wij u een mogelijkheid om tegen geringe kosten uw wanden te herbekleden zodat ontstane schade's niet langer zichtbaar zijn.

Door een ingenieus klik systeem zijn de bevestigingen niet zichtbaar. Bovendien beschikken onze wand renovatie panelen over een glad oppervlak en voldoen zijn aan de HACCP normen. Wanden kunnen in het geheel maar ook gedeeltelijk worden voorzien van nieuwe panelen.

 

fixa block logo

FIXA Block System®: Innovatief verankeringssysteem bestendig tegen extreme trekkrachten.

lees meer

tecklene logo

De ideale grondstof om kunststof aanrijdbeveiliging mee te produceren.

lees meer

Toepassingen

Onze producten worden toegepast in bedrijfspanden, distributiecentra, ziekenhuizen, parkeergarages, koelcellen, vriescellen en dragen bij aan de veiligheid van de werknemer. 

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.