Wandrenovatie

Kunststof aanrijdbeveiliging van STOMMPY®: Intelligent eenvoudig!

Telefoon: 0344 - 578505 | productselector

×

Waarschuwing

Joomla\CMS\Cache\Storage\FileStorage::_deleteFolder JFolder: :verwijderen: Kan de map niet verwijderen. Pad: /data/sites/web/stommpynl/subsites/stommpy.nl/cache/page

Wandbescherming

Lees meer...

Onze stootplinten zijn uitermate geschikt om wanden te beschermen op locaties waar gebruik wordt gemaakt van bijvoorbeeld winkelwagens en rolcontainers. Deze producten worden veelal toegepast in ziekenhuizen, verzorgingshuizen, centrale keukens maar ook in de voedselindustrie en binnen cleanrooms. 

Lees meer...

Soms wordt de keuze voor het plaatsen van aanrijdbeveiliging te laat gemaakt en is er al schade ontstaan aan de wanden van bijvoorbeeld een koelcel. Met onze wand renovatie panelen bieden wij u een mogelijkheid om tegen geringe kosten uw wanden te herbekleden zodat ontstane schade's niet langer zichtbaar zijn.

fixa block logo

FIXA Block System®: Innovatief verankeringssysteem bestendig tegen extreme trekkrachten.

lees meer

tecklene logo

De ideale grondstof om kunststof aanrijdbeveiliging mee te produceren.

lees meer

Toepassingen

Onze producten worden toegepast in bedrijfspanden, distributiecentra, ziekenhuizen, parkeergarages, koelcellen, vriescellen en dragen bij aan de veiligheid van de werknemer. 

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.