Wieldwingers

Kunststof aanrijdbeveiliging van STOMMPY®: Intelligent eenvoudig!

Telefoon: 0344 - 578505 | productselector

×

Waarschuwing

Joomla\CMS\Cache\Storage\FileStorage::_deleteFolder JFolder: :verwijderen: Kan de map niet verwijderen. Pad: /data/sites/web/stommpynl/subsites/stommpy.nl/cache/page
wieldwingers-van-kunststof-wieldwinger.jpg

Wieldwingers bieden u de eerste bescherming tegen aanrijding van uw kostbare laaddock of laadplatform. Deze kunststof wieldwingers geleiden de achteruitrijdende trailer naar de juist positie. Uiteraard zijn ook onze wieldwingers vervaardigd uit Tecklene® en worden deze gemonteerd met ons FIXA Block System©. In tegenstelling tot een stalen gepoedercoate variant behouden onze wieldwingers hun signalerende kleur en zijn hierdoor blijvend goed zichtbaar. 

 

wieldwinger met led verlichting

Bovendien bieden wij u een mogelijkheid om de wieldwingers te voorzien van ledverlichting aan de aanrijzijde. Hierdoor heeft de chauffeur een uitstekend richtpunt wanneer hij in het donker met zijn trailer moet manouvreren.

 

Onderstaand treft u een overzicht aan van de mogelijkheden met onze kunststof wieldwingers.

fixa block logo

FIXA Block System®: Innovatief verankeringssysteem bestendig tegen extreme trekkrachten.

lees meer

tecklene logo

De ideale grondstof om kunststof aanrijdbeveiliging mee te produceren.

lees meer

Toepassingen

Onze producten worden toegepast in bedrijfspanden, distributiecentra, ziekenhuizen, parkeergarages, koelcellen, vriescellen en dragen bij aan de veiligheid van de werknemer. 

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.