HACCP

Kunststof aanrijdbeveiliging van STOMMPY®: Intelligent eenvoudig!

Telefoon: 0344 - 578505 | productselector

×

Waarschuwing

Joomla\CMS\Cache\Storage\FileStorage::_deleteFolder JFolder: :verwijderen: Kan de map niet verwijderen. Pad: /data/sites/web/stommpynl/subsites/stommpy.nl/cache/page
aanrijdbeveiliging-haccp-voedsel.jpg

Al onze producten zijn geschikt voor toepassing als aanrijdbeveiliging in de voedingsindustrie omdat deze in overeenstemming met de normen van veiligheid en hygiëne volgens EU richtlijn 1935/2004 CEE.

Onze producten zijn bestand tegen de gebruikelijke schoonmaakprocedures in de voedingsindustrie. Het schoonmaken met reinigingsmiddelen onder hoge temperatuur en druk zal de producten zowel in werking als in uitstraling niet aantasten. 

De combinatie van hygiëne en bijzonder beperkt noodzakelijk onderhoud maken onze producten een verantwoorde investering voor de bescherming van uw bedrijfsmiddelen. 

 

fixa block logo

FIXA Block System®: Innovatief verankeringssysteem bestendig tegen extreme trekkrachten.

lees meer

tecklene logo

De ideale grondstof om kunststof aanrijdbeveiliging mee te produceren.

lees meer

Toepassingen

Onze producten worden toegepast in bedrijfspanden, distributiecentra, ziekenhuizen, parkeergarages, koelcellen, vriescellen en dragen bij aan de veiligheid van de werknemer. 

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.