Historie

Kunststof aanrijdbeveiliging van STOMMPY®: Intelligent eenvoudig!

Telefoon: 0344 - 578505 | productselector

×

Waarschuwing

Joomla\CMS\Cache\Storage\FileStorage::_deleteFolder JFolder: :verwijderen: Kan de map niet verwijderen. Pad: /data/sites/web/stommpynl/subsites/stommpy.nl/cache/page
mascotte-transparant.png

De geschiedenis van STOMMPY® start in het jaar 2000 in Italië met de oprichting van STOMMPY® Srl. Het idee ontstond om een product op de markt te brengen dat effectiever is dan de bestaande systemen en inspeelt op de groeiende vraag naar veiligheid op de werkplek en voldeed aan de HACCP voorwaarden voor de voedingsindustrie.

Sinds 2013 vindt er expansie plaats buiten Italië door het zoeken van de juiste samenwerkingspartners. Inmiddels worden de STOMMPY® producten verkocht in Groot-Brittanië, Frankrijk, Duitsland, Tsjecho Slowakije, Mexico en de Verenigde Staten. Van Straten Geleiderail BV de exclusieve distributeur voor de Benelux landen.

fixa block logo

FIXA Block System®: Innovatief verankeringssysteem bestendig tegen extreme trekkrachten.

lees meer

tecklene logo

De ideale grondstof om kunststof aanrijdbeveiliging mee te produceren.

lees meer

Toepassingen

Onze producten worden toegepast in bedrijfspanden, distributiecentra, ziekenhuizen, parkeergarages, koelcellen, vriescellen en dragen bij aan de veiligheid van de werknemer. 

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.