Onderhoudskosten

Kunststof aanrijdbeveiliging van STOMMPY®: Intelligent eenvoudig!

Telefoon: 0344 - 578505 | productselector

×

Waarschuwing

Joomla\CMS\Cache\Storage\FileStorage::_deleteFolder JFolder: :verwijderen: Kan de map niet verwijderen. Pad: /data/sites/web/stommpynl/subsites/stommpy.nl/cache/page

We zijn ons bewust van het feit dat bedrijven streven naar lagere kosten voor reparatie en onderhoud binnen het bedrijf. Vanwege de hoge prestaties, van de STOMMPY® producten kan een vermindering van de kosten voor het repareren eenvoudig worden gerealiseerd. De STOMMPY® aanrijdbeveiliging is zonder enige twijfel de beste aanrijdbeveiliging met een optimale ROI (return of investment) en kan de strijd met de traditionele systemen en alternatieven aan.

Over het algemeen beschadigen bij aanrijdingen tegen traditionele systemen de producten zelf, worden ankers uit de vloer getrokken en beschadigd de vloer waardoor terug plaatsen op dezelfde locatie nagenoeg niet mogelijk is. Indien een aanrijdbeveiliging in een signaalkleur is uitgevoerd zal is opnieuw schilderen niet langer noodzakelijk omdat onze producten in de massa gekleurd zijn. Alleen bij een extreme aanrijding zal het noodzakelijk zijn om een deel van het verankeringssysteem van de STOMMPY® producten te vervangen. Deze werkzaamheden kunt u bovendien eenvoudig zelf verrichten met gebruikmaking van het oorspronkelijke verankeringspunt. 

fixa block logo

FIXA Block System®: Innovatief verankeringssysteem bestendig tegen extreme trekkrachten.

lees meer

tecklene logo

De ideale grondstof om kunststof aanrijdbeveiliging mee te produceren.

lees meer

Toepassingen

Onze producten worden toegepast in bedrijfspanden, distributiecentra, ziekenhuizen, parkeergarages, koelcellen, vriescellen en dragen bij aan de veiligheid van de werknemer. 

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.