Toepassingen

Kunststof aanrijdbeveiliging van STOMMPY®: Intelligent eenvoudig!

Telefoon: 0344 - 578505 | productselector

×

Waarschuwing

Joomla\CMS\Cache\Storage\FileStorage::_deleteFolder JFolder: :verwijderen: Kan de map niet verwijderen. Pad: /data/sites/web/stommpynl/subsites/stommpy.nl/cache/page

Toepassing

Om te voldoen aan de EU richtlijnen wordt in de voedingsindustrie veelvuldig gebruik gemaakt van RVS aanrijdbeveiliging welke in de vloer wordt gestort tijdens de bouw. Na een forse aanrijding is er veelal sprak van ernstige schade aan het de aanrijdbeveiliging zelf (deuken en scheuren) en de vloer waarin deze is gemonteerd. Met de STOMMPY® producten behoort dit tot het verleden door het toepassen van een uniek verankeringssysteem waarbij de vloer niet zal beschadigen tijdens een aanrijding. 

Om de veiligheid te verhogen binnen distributiecentra zijn er tal van mogelijkheden. Denkt u aan een Blue Spot systeem op heftruck, spiegels op onoverzichtelijke locaties en het creëren van voetpaden. De STOMMPY producten dragen bij aan het verhogen van de veiligheid in uw distributiecentrum. Enerzijds door het beschermen van bijvoorbeeld magazijnstellingen, wanden, blusinstallaties en verpakkingsmachines maar anderzijds ook door het installeren van bijvoorbeeld een veiligheidshekwerk zodat de verschillende verkeersstromen (voetgangers en transportmiddelen) kunnen worden gescheiden binnen uw bedrijfspand.

STOMMPY® biedt u een compleet programma met aanrijdbeveiliging. Niet alleen inpandig maar ook rondom uw bedrijfspand kunnen wij u voorzien van producten welke bescherming bieden tegen aanrijding door heftrucks, auto's en vrachtwagens.

Lees meer...

Om de veiligheid te verhogen is scheiding van voetgangers en heftrucks een belangrijk item. Door het toepassen van onze voetgangers afscheiding voorkomt u dat uw transportmiddelen en de voetgangers in uw bedrijfspand met elkaar in aanraking komen. 

Veelal wordt binnen magazijnen gebruik gemaakt van een markering om de voetpaden aan te duiden. Probleem blijft dat er risico bestaat dat een voetganger van het voetpad afwijkt of dat een heftruck tijdens een onverwachte manouvre over het voetpad heen rijdt. Onze voetgangers afscheiding voorkomt dergelijke risico's. Bovendien is deze uitermate bestand tegen aanrijding door heftrucks en wordt de aanrijdingsenergie geabsorbeerd. 

De voetgangers afscheiding kan ook worden voorzien van draaihekken om doorgang te kunnen bieden aan de voetganger. Voor meer informatie kunt u op deze pagina terecht of contact met ons opnemen.

Lees meer...

fixa block logo

FIXA Block System®: Innovatief verankeringssysteem bestendig tegen extreme trekkrachten.

lees meer

tecklene logo

De ideale grondstof om kunststof aanrijdbeveiliging mee te produceren.

lees meer

Toepassingen

Onze producten worden toegepast in bedrijfspanden, distributiecentra, ziekenhuizen, parkeergarages, koelcellen, vriescellen en dragen bij aan de veiligheid van de werknemer. 

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.