Voedingsindustrie

Kunststof aanrijdbeveiliging van STOMMPY®: Intelligent eenvoudig!

Telefoon: 0344 - 578505 | productselector

×

Waarschuwing

Joomla\CMS\Cache\Storage\FileStorage::_deleteFolder JFolder: :verwijderen: Kan de map niet verwijderen. Pad: /data/sites/web/stommpynl/subsites/stommpy.nl/cache/page

Om te voldoen aan de EU richtlijnen wordt in de voedingsindustrie veelvuldig gebruik gemaakt van RVS aanrijdbeveiliging welke in de vloer wordt gestort tijdens de bouw. Na een forse aanrijding is er veelal sprak van ernstige schade aan het de aanrijdbeveiliging zelf (deuken en scheuren) en de vloer waarin deze is gemonteerd. Met de STOMMPY® producten behoort dit tot het verleden door het toepassen van een uniek verankeringssysteem waarbij de vloer niet zal beschadigen tijdens een aanrijding. 

Een belanrijk item in de voedingsindustrie is dat het te gebruiken materieel niet tot nauwelijks indringing van water toelaat. De STOMMPY® vangrail, afschermpalen en overige producten voldoen hier aan met een indringing van minder dan 0,1%. Ook zijn de producten geschikt voor temperaturen van -40 tot en met +50. Het reinigen van de producten met behulp van een stoomcleaner zal de producteigenschappen dan ook niet aantasten. STOMMPY® producten zullen nooit scheuren of kraken waardoor er gegarandeerd geen splinters en dergelijke vrij komen in de ruimte. Tenslotte is het niet onbelangrijk om te weten dat de producten niet toxisch zijn.

Alle STOMMPY® producten zijn geschikt voor de voedingsindustrie. Enkele bijzondere producten zijn onze kunststof stootstrippen (plinten) welke kunnen worden gemonteerd tegen koel- en vriescelwanden en bescherming bieden tegen aanrijding door bijvoorbeeld vlees- of rolcontainers. 

Voor advies over de beste oplossing in uw specifieke situatie kunt u altijd een vrijblijvende afspraak met ons maken.

fixa block logo

FIXA Block System®: Innovatief verankeringssysteem bestendig tegen extreme trekkrachten.

lees meer

tecklene logo

De ideale grondstof om kunststof aanrijdbeveiliging mee te produceren.

lees meer

Toepassingen

Onze producten worden toegepast in bedrijfspanden, distributiecentra, ziekenhuizen, parkeergarages, koelcellen, vriescellen en dragen bij aan de veiligheid van de werknemer. 

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.