Distributiecentra

Kunststof aanrijdbeveiliging van STOMMPY®: Intelligent eenvoudig!

Telefoon: 0344 - 578505 | productselector

×

Waarschuwing

Joomla\CMS\Cache\Storage\FileStorage::_deleteFolder JFolder: :verwijderen: Kan de map niet verwijderen. Pad: /data/sites/web/stommpynl/subsites/stommpy.nl/cache/page

Om de veiligheid te verhogen binnen distributiecentra zijn er tal van mogelijkheden. Denkt u aan een Blue Spot systeem op heftruck, spiegels op onoverzichtelijke locaties en het creëren van voetpaden. De STOMMPY producten dragen bij aan het verhogen van de veiligheid in uw distributiecentrum. Enerzijds door het beschermen van bijvoorbeeld magazijnstellingen, wanden, blusinstallaties en verpakkingsmachines maar anderzijds ook door het installeren van bijvoorbeeld een veiligheidshekwerk zodat de verschillende verkeersstromen (voetgangers en transportmiddelen) kunnen worden gescheiden binnen uw bedrijfspand.

Het creëren van voetpaden, en daarmee scheiden van voetgangers en transportmiddelen, kan in hoge mate bijdragen aan het beveiligen van mens en machine. Echter veelal blijkt dat het belijnen van de voetpaden niet voldoende is en dat de beide stromen (voetgangers en transportmiddelen) op elkaars gebied terecht komen. Om deze situatie te voorkomen kan een fysieke afscheiding een enorme bijdrage leveren aan de veiligheid en ongevallen voorkomen.  

Producten welke worden toegepast als aanrijdbeveiliging in distributiecentra zijn;

  • Vangrail enkel
  • Vangrail dubbel
  • Voetgangershekwerk
  • Afschermpaal D-120
  • Stop profiel

Voor advies over de beste oplossing in uw specifieke situatie kunt u altijd een vrijblijvende afspraak met ons maken.

fixa block logo

FIXA Block System®: Innovatief verankeringssysteem bestendig tegen extreme trekkrachten.

lees meer

tecklene logo

De ideale grondstof om kunststof aanrijdbeveiliging mee te produceren.

lees meer

Toepassingen

Onze producten worden toegepast in bedrijfspanden, distributiecentra, ziekenhuizen, parkeergarages, koelcellen, vriescellen en dragen bij aan de veiligheid van de werknemer. 

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.