Rondom bedrijfspanden

Kunststof aanrijdbeveiliging van STOMMPY®: Intelligent eenvoudig!

Telefoon: 0344 - 578505 | productselector

×

Waarschuwing

Joomla\CMS\Cache\Storage\FileStorage::_deleteFolder JFolder: :verwijderen: Kan de map niet verwijderen. Pad: /data/sites/web/stommpynl/subsites/stommpy.nl/cache/page

STOMMPY® biedt u een compleet programma met aanrijdbeveiliging. Niet alleen inpandig maar ook rondom uw bedrijfspand kunnen wij u voorzien van producten welke bescherming bieden tegen aanrijding door heftrucks, auto's en vrachtwagens.

Uiteraard zijn ook deze producten (deels) geproduceerd uit Tecklene® en bieden u daarmee groten voordelen ten opzicht van de tradiotionele aanrijdbeveiliging. Voor uw laaddock bieden wij dockbumpers en wieldingers. Onze wieldwingers kunnen optioneel worden voorzien van een Solar LED kit waarmee ze ook in het donker goed zichtbaar zijn voor de chauffeur welke zijn voertuig naar het dock moet rijden. Om de zichtbaarheid van kritieke situaties te verbeteren bieden wij onze signaleringspalen aan. Deze lange afschermpalen zijn door hun lengte gecombineerd met de reflecterende banden uitstekend zichtbaar voor iedere gebruiker op uw terrein. Net zoals bij onze wieldwingers zijn er voor onze signaleringspalen ook Solor LED kits beschikbaar.

Voor advies over de beste oplossing in uw specifieke situatie kunt u altijd een vrijblijvende afspraak met ons maken.

fixa block logo

FIXA Block System®: Innovatief verankeringssysteem bestendig tegen extreme trekkrachten.

lees meer

tecklene logo

De ideale grondstof om kunststof aanrijdbeveiliging mee te produceren.

lees meer

Toepassingen

Onze producten worden toegepast in bedrijfspanden, distributiecentra, ziekenhuizen, parkeergarages, koelcellen, vriescellen en dragen bij aan de veiligheid van de werknemer. 

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.