Scheiding van voetgangers en heftrucks

Kunststof aanrijdbeveiliging van STOMMPY®: Intelligent eenvoudig!

Telefoon: 0344 - 578505 | productselector

×

Waarschuwing

Joomla\CMS\Cache\Storage\FileStorage::_deleteFolder JFolder: :verwijderen: Kan de map niet verwijderen. Pad: /data/sites/web/stommpynl/subsites/stommpy.nl/cache/page
voetgangers-afscheiding-in-magazijnen.jpg

Om de veiligheid te verhogen is scheiding van voetgangers en heftrucks een belangrijk item. Door het toepassen van onze voetgangers afscheiding voorkomt u dat uw transportmiddelen en de voetgangers in uw bedrijfspand met elkaar in aanraking komen. 

Veelal wordt binnen magazijnen gebruik gemaakt van een markering om de voetpaden aan te duiden. Probleem blijft dat er risico bestaat dat een voetganger van het voetpad afwijkt of dat een heftruck tijdens een onverwachte manouvre over het voetpad heen rijdt. Onze voetgangers afscheiding voorkomt dergelijke risico's. Bovendien is deze uitermate bestand tegen aanrijding door heftrucks en wordt de aanrijdingsenergie geabsorbeerd. 

De voetgangers afscheiding kan ook worden voorzien van draaihekken om doorgang te kunnen bieden aan de voetganger. Voor meer informatie kunt u op deze pagina terecht of contact met ons opnemen.

afscheiding voetgangers heftrucks of werkplek

fixa block logo

FIXA Block System®: Innovatief verankeringssysteem bestendig tegen extreme trekkrachten.

lees meer

tecklene logo

De ideale grondstof om kunststof aanrijdbeveiliging mee te produceren.

lees meer

Toepassingen

Onze producten worden toegepast in bedrijfspanden, distributiecentra, ziekenhuizen, parkeergarages, koelcellen, vriescellen en dragen bij aan de veiligheid van de werknemer. 

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.